Copywriting

Wil je je lezers informeren, voorlichten, aanzetten tot actie of net tegenhouden om iets te doen? Een professionele copywriter stemt de boodschap zodanig af dat je je beoogde doel bereikt. Zijn wij tovenaars? Hypnotiseurs? Goeroes?  Neen, niets van dat alles. Hebben wij een grote trukendoos waaruit we kunnen putten om bij jouw lezer de goede snaar te raken? Absoluut!

Soorten (meertalige) copywriting

Print

Een brochure, een folder, een leaflet, testimonial, … Ze hebben allemaal hun sterktes om een potentiële klant te overtuigen of te informeren. Tenminste, als ze aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moeten ze er visueel mooi uitzien, maar ook de teksten moeten de aandacht van de lezer trekken én vasthouden.

Nieuwsbrief en persbericht

Bij nieuwsbrieven en mailings is de aandacht vasthouden een nog grotere uitdaging. Die delete-knop op onze computer oefent een enorme aantrekkingskracht uit! We hebben allemaal te maken met een overdaad aan info, bij journalisten is dat nog veel erger. Niet verder vertellen, maar wij weten bij Woordbrigade dat journalisten soms erg lui kunnen zijn. Woordbrigade weet jouw boodschap zo op te bouwen dat ze gelezen én gepubliceerd wordt.

SEO-teksten voor je website

Een mooie website is één ding, maar de bezoeker moet ook voor hem nuttige info vinden. Woordbrigade vult jouw website met interessante content en voorkomt daarmee dat de surfer na één nanoseconde alweer weg is.
En kijk eens op Google. De concurrentie is groot! Met de juiste SEO-kneepjes zorgt Woordbrigade ervoor dat uw website niet ergens op pagina 138 staat in de zoekresultaten.

Voordeelpakket

Ben je van plan om regelmatig beroep te doen op de diensten van Woordbrigade? Dan doen we jouw graag een plezier met een voordeelpakket. Dezelfde kwaliteit, een lagere prijs! Contacteer ons vrijblijvend voor meer info rond onze redactiepakketten.

 

Op zoek naar goed geschreven teksten voor je publicaties? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Naast copywriting kan je bij Woordbrigade ook terecht voor redactie/eindredactie van je bestaande teksten en content marketing.

Wat zeg je? Geen copywriter nodig? Dan ben je wellicht gezegend met een flinke brok schrijftalent en heb je ook de tijd om te schrijven.

Kijk hier waarom je die pen best links laat liggen en een professionele copywriter inschakelt voor jouw teksten.