Jaarverslag DCA rolt van de persen

Het wordt stilaan een jaarlijkse gewoonte. Nadat bouwbedrijf DCA eerder al de redactie van zijn jaarverslag 2017 aan ons toevertrouwde, mochten we ook het jaarverslag van 2018 verzorgen. Het rolde zopas van de persen en, al zeggen we het zelf, het ziet er goed uit!

jaarverslag DCA

DCA kende de afgelopen jaren een fenomenale groei, enerzijds organisch en anderzijds door enkele acquisities. Dankzij die ontwikkeling kon DCA zijn marktaandeel verder uitbreiden en bovendien nieuwe afdelingen aan de bedrijfsactiviteiten toevoegen. Met die diversificatie in uitvoeringsactiviteiten speelt DCA in op de steeds wijzigende trends en marktomstandigheden.

De verruiming van hun bedrijfsstructuur betekende dat ze heel wat technische kennis en expertise konden toevoegen aan hun organisatie. Door de verbinding van alle werknemers, elk met hun specifieke kennis, talent en vaardigheden, creëerden ze  een belangrijke meerwaarde. Hoe zich dat afgelopen jaar betekende in de vorm van cijfers en uitgevoerde werken, lees je in hun fonkelnieuwe jaarverslag dat je HIER kan raadplegen.