Mediakit

Vermeldingen in de media zijn gratis reclame voor je bedrijf en zorgen voor het nodige verkeer naar je website. Dit laatste is dan weer goed voor de SEO van je website. Het belangrijkste voordeel is echter dat je door de lezer wordt gezien als een expert binnen je vakgebied. Anders zou je toch niet in de media verschijnen? Een manier om in de media te komen, is het schrijven en uitsturen van een persbericht.

Maak het de media makkelijk

Soms zijn journalisten echter op zoek naar meer achtergrondinfo. Wanneer ze die op een hapklare manier kunnen vinden op jouw website, zullen ze deze maar al te graag publiceren. Zeker wanneer de deadline krap is, is ‘copy/paste’ een pak makkelijker dan de telefoon te nemen voor een extra interview.

Autoriteit en expertise

Een goed ontworpen en bijgewerkte mediakit of persmap laat zien dat je iemand bent die wordt gezocht door de media. Een mediakit zal je helpen om als een autoriteit binnen je vakgebied te worden aanzien. Woordbrigade staat met plezier klaar om jouw mediakit samen te stellen of om je bestaande persmap op te poetsen en te finetunen.