Persbericht schrijven

Heb je geen gigantische reclamebudgetten? Kan je je geen advertentie in een krant of een spot op radio of televisie veroorloven? Dat wil nog niet zeggen dat je geen kans maakt om toch in diezelfde media aanwezig te zijn. Een persbericht schrijven en uitsturen is de eerste stap naar gratis reclame in de pers. Tenminste, als het persbericht goed geschreven is en bij de juiste persoon terechtkomt.

Een persbericht schrijven dat gepubliceerd wordt

De delete-knop op onze computer oefent namelijk een enorme aantrekkingskracht uit! We hebben allemaal te maken met een overdaad aan info, bij journalisten is dat nog veel erger. Niet verder vertellen, maar wij weten bij Woordbrigade dat journalisten soms erg lui kunnen zijn. Woordbrigade weet jouw boodschap zo op te bouwen in een gebruiksklaar persbericht dat gelezen én gepubliceerd wordt.

Jouw persbericht bij de juiste persoon

Een persbericht schrijven is één ding. Het moet uiteraard ook bij het gepaste mediakanaal en de juiste persoon terechtkomen. We hoeven je niet uit te leggen dat een persbericht over de opstart van een nieuw restaurant weinig kans maakt bij een magazine rond staalbouw. Neem Woordbrigade bij de arm en wij zorgen dat jouw persbericht onder de aandacht komt bij de juiste journalist.

Gratis reclame in de pers, voor een fractie van de gebruikelijke advertentietarieven