Redactie en eindredactie

De redactie van Woordbrigade schrijft journalistieke reportages voor diverse media en bedrijfspublicaties. Ben je op zoek naar een vliegende reporter of eindredacteur voor je krant, website, magazine, personeelsblad, ledenblad of andere publicatie? Of laat je graag de volledige redactiecoördinatie van je publicatie over aan professionals? Geef een seintje en we scherpen onze pen! Woordbrigade, voor luid en duidelijk nieuws!

Redactie

Journalistieke reportage

Diverse vakbladen en nieuwsmedia doen beroep op Woordbrigade voor artikels en reportages. Maar ook bedrijven hebben baat bij een journalistieke insteek. Denk maar aan klantenmagazines, personeelsbladen, ledenbladen, enzovoort.

Eindredactie

Eindredactie, herschrijven en corrigeren

Ben je zelf in de pen gekropen, maar je bent niet zeker of je tekst wel geschikt is voor de doelgroep? Is hij wel correct geschreven? Leest hij vlot? Wij nemen je schrijfsels graag onder de loep en polijsten ze tot ze schitteren.

 

Op zoek naar goed geschreven teksten voor je publicaties? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Naast journalistiek kan je bij Woordbrigade ook terecht voor het schrijven van wervende teksten of voor content marketing waarmee je jouw positie van specialist ter zake in de verf zet.